Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bestill time på nettet

Allerede registrert hos oss?

Opprett ny bruker?

Logg inn her.


Første gangs bruk av ePortal:

  • Du må opprette en profil før du kan logge på med brukernavn og passord
  • Trykk på " logg inn” . Du kommer da til legesenterets ePortal.
  • Aller første gang må du trykke “Ny bruker?” under login-knappen
  • Fyll inn korrekte opplysninger om deg selv,  e-mailadresse og mobiltelefon. Velg et passord som du kan huske ved senere innlogginger.
  • Når du har fylt ut brukeropprettelsesskjemaet og har trykket “Opprett ny bruker”, kommer du til å motta en mail fra “noreply@besøklegen.no”. Trykk på aktiveringslinken i mailen. Et nytt vindu vil åpne seg, og du vil kunne se at din bruker er vellykket aktivert.
  • Logg så inn på ePortal med ditt brukernavn (personnummer) og ditt passord (det du nettopp laget da du registrerte deg som bruker).

Egen profil for barn:

Vi oppfordrer til at foreldre oppretter egne ePortal-kontoer for sine barn. Dette forenkler prosessene rundt bestilling av timer og resepter og hindrer at f.eks. resepter blir skrevet ut på feil person (f.eks til mor og ikke til sønnen). Bruk mors eller fars e-postadresse og mobilnummer. Mobilnummeret må være registrert i journaloppsettet til barnet.

Etter fylte 16 år: 

Når ungdom fyller 16 år, har legen taushetsplikt om de opplysningene som blir gitt av pasienten. Det er derfor viktig at foreldrene i samarbeid med barnet (>16 år) fjerner sin adgang til ePortal og at e-postadresse og passord endres til å kun gjelde barnet.

Ved problemer:  Ring Åkersvika legesenter. Lykke til!

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn