Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Åkersvika legesenter består av en gruppepraksis på 4 fastleger.

Fastlegene er Øyvind Kjærner-Semb, Benedicte Seterlund, Petter Mattsson, Katrine Maria Ramse. Det er tilknyttet ca 5000 pasienter til praksisen.

Vi arbeider alle i allmennpraksisstillinger med kommunale bistillinger i offentlig helsearbeid. . Senteret er utstyrt med elektronisk pasientjournalsystem.

Det gjøres lungefunksjonsundersøkelser(spirometri), hjerte-/karundersøkelser (EKG, 24 timers blodtrykk, doppler undersøkelser av perifere kar) og mindre kirurgiske inngrep. Vi er tilkoblet Norsk Helsenett og utveksler elektroniske meldinger med flere sykehus og private laboratorier. For å kunne prioritere riktig i forhold til våre ventelister, ønsker vi at vårt hjelpepersonell kan få litt informasjon om hva som er problemstillingen og pasientens vurdering av hastegrad når det bestilles time.

Vårt hjelpepersonell er selvsagt pålagt taushetsplikt på samme nivå som leger og alle andre underlagt Helsepersonelloven.

Telefon og helsenorge bestillinger av resepter, avtalte sykemeldinger med mer, kan enten hentes i ekspedisjonen, på apoteket eller sendes hjem. Ved forsendelse hjem tillegges ekspedisjonsgebyr.
Telefontilgjengeligheten varierer i løpet av dagen. De som skal bestille time, fornye resepter og lignende, kan gjøre dette hos hjelpepersonellet. Det er ofte mindre telefonkø etter klokken 0930.

De som har helsenorge bes bruke denne som alternativ til telefon der dette er mulig. 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn